Door middel van vier filmpjes laat ik mijn gedachten zien achter de ontwikkeling van De Rode Admiraal. Voor mij, zo aan het einde van het jaar, een mooie kans om te reflecteren op mijn werk en voor u een kans meer te leren over mij en over het boek.

Ik ga dus niet vertellen waar het verhaal over gaat of het plot toelichten, maar vertellen over keuzes die ik gemaakt heb en mijn opvattingen/ervaringen die daarmee te maken hebben. Dit doe ik aan de hand van fragmenten uit het boek, die het plot niet weggeven, maar wel een kijkje geven in het boek. Als u het boek nog niet gelezen heeft, dan kan het dus zijn dat ik iets verklap wat u liever nog niet had geweten.

De tekst (m.u.v. van de voorgedragen fragmenten) is bij ieder filmpje terug te vinden. De foto’s die ik in dit filmpje gebruik, zijn niet noodzakelijk om het filmpje te volgen. U kunt er dus ook voor kiezen om lekker met de ogen dicht te luisteren naar de tekst. Denk eraan: alles wat ik vertel is een gedachte-experiment en ik kan dus zomaar morgen anders van mening zijn.

  1. Vertelperspectieven

    De tekst om mee te lezen.

  2. Leren en Spelen

    De tekst om mee te lezen.

  3. Symboliek van namen
  4. Zelfreflectie